Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Σχολείου

 

1ο 12/ΘΕΣΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ Δ.Σ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ)

 

11 Δεκεμβρίου 2017

 

 

 ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

 

 

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 63619/Δ6/2017 Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 1367/Β/21.04.2017) και την υπ' αρ. 4/11.12.2017 Πράξη του ΕΠ.Ε.Σ., θα διενεργηθεί κλήρωση για την πλήρωση των παρακάτω θέσεων στο 1ο 12/θέσιο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο), που διαπιστώθηκαν ότι υπάρχουν έως και την 11η Δεκεμβρίου 2017.

 

Συγκεκριμένα, οι κενές θέσεις είναι οι εξής:

 

Β’ τάξη:        ένα (1) αγόρι

 

Γ’ τάξη:      ένα (1) αγόρι

 

Δ’ τάξη:      ένα (1) αγόρι και δύο (2) κορίτσια

 

Η υποβολή αιτήσεων, για την κλήρωση των κενών θέσεων, θα γίνεται στο γραφείο της Δ/νσης του 1ου 12/θεσίου Π.Δ.Σ.Π.Α., από την Τρίτη 12.12.2017 έως και τη Δευτέρα 18.12.2017 και ώρα 12:00 - 14:00 (είσοδος από Μαρασλή και Σουηδίας), αυτοπροσώπως από τους γονείς και με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20.12.2017 και ώρα 13:30’ στην αίθουσα της ΣΤ’2 του 1ου 12/θεσίου.

 

Νικόλαος Δ. Παπαδόπουλος

Διευθυντής

 

 


 

 

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ)

 

Αγαπητοί γονείς,

 

σας ενημερώνουμε ότι ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος εκκλησιασμός στη Μονή Πετράκη ως εξής:

 

Δευτέρα, 11.12.2017, τάξεις Α’ και Β’

 

Τρίτη, 12.12.2017, τάξεις Γ’ και Δ’

 

Τετάρτη, 13.12.2017, τάξεις Ε’ και ΣΤ’

 

Από τη Διεύθυνση

 

 


 

6 Δεκεμβρίου 2017

Σε επικοινωνία με την αρμόδια διεύθυνση του Δ.Α. μας δόθηκε η διαβεβαίωση ότι μέχρι εκείνη την ώρα (2:00 μ.μ.) δεν υπήρχε απόφαση αναστολής λειτουργίας για κανένα σχολείο του Δήμου της Αθήνας.

Αν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα σας ενημερώσουμε αμέσως με νεότερη ανάρτηση.

 

 

Νικόλαος Δ. Παπαδόπουλος

Διευθυντής

 

 

 

 

 

 


 

1 Δεκεμβρίου 2017

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Για την  επικαιροποίηση των δηλώσεων του ολοήμερου δεν απαιτείται η κατάθεση εκ νέου των βεβαιώσεων εργασίας.

Από τη Διεύθυνση

 


 

1ο 12/ΘΕΣΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ Δ.Σ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ)

 

Αθήνα, 30.11.2017  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες μάθησης των παιδιών μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις 15.11.2017, υπήρξε σύναψη και υπογραφή, Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ, του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» με το σχολείο μας.

 

Πιστεύουμε ότι το έμπειρο διδακτικό προσωπικό που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τις προσδοκίες μας/σας για τους μαθητές/τριες του σχολείου μας θα αποτελέσει τη βάση για τον υψηλό στόχο που έχουμε βάλει τόσο εμείς ως σχολείο όσο και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», που δεν είναι άλλος, από την ίση ευκαιρία στην εκπαίδευση και την πρώτη επαφή με την επιστήμη.

 

 

 

Ευχαριστούμε την κ. Γεωργία Φινοκαλιώτη, Προϊσταμένη Τμήματος Γραμματείας Διεύθυνσης Διοικητικού του «Δημόκριτου» και γονέα μαθητή του σχολείου μας, για τη βοήθειά της στη σύναψη του συγκεκριμένου Μνημονίου Συνεργασίας.

 

Νικόλαος Δ. Παπαδόπουλος

Διευθυντής

 


 

 

Αθήνα, 29.11.2017

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική συνάντηση του 1ου τριμήνου όπου θα επιδοθούν και οι έλεγχοι προόδου των μαθητών. Για το λόγο αυτό, αναβάλλονται οι πρωινές ενημερώσεις της 1-12-2017 και 6-12-2017 . 

Από τη Διεύθυνση

 

 


Αθήνα, 24.11.2017  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Τετάρτη 29.11.2017, τα Πειραματικά Σχολεία του Μαρασλείου δεν θα λειτουργήσουν λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην τακτική Γενική Συνέλευση του Α΄ Συλλόγου Αθηνών Π.Ε.

Από τη Διεύθυνση

 


 

     

 ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η γιορτή για το Πολυτεχνείο που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017  και την παρακολούθησαν οι μαθητές των Πειραματικών Σχολείων του Μαρασλείου. 

Η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε με ευθύνη του σχολείου. Όσοι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν επιθυμούν αντίγραφο, μπορούν να παραδώσουν στις δασκάλες των τμημάτων ένα usb stick χωρητικότητας τουλάχιστον 2gb.

Από τη Διεύθυνση 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

 

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 

         (13-11-2017) ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ 

          ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ. 

 

 

Τελευταία Νέα 

 • Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο 2ο διάλειμμα, η Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες της!

Αθήνα, 31.10.2017 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

 Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 21.11.2017, τα Πειραματικά Σχολεία του Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο), θα είναι κλειστά λόγω πραγματοποίησης επιμορφωτικής ημερίδας από τον σχολικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Πήλιουρα.

 

Από τη Διεύθυνση


 

    1ο 12/ΘΕΣΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ Δ.Σ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ)

Αθήνα, 24.10.2017  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας όλων των φορέων του Μ.Δ.Δ.Ε. που έχουμε ως στόχο, την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας και την άρτια εκπαίδευση των μαθητών/τριών μας σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν γραπτού αιτήματός μας, παραχωρήθηκαν από τους υπεύθυνους του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ.κ. Γραμματά Θ., Μπαμπάλη Θ. και Σκορδούλη Κ. τους οποίους και ευχαριστούμε, δύο (2) νέες αίθουσες ώστε να χρησιμοποιηθούν και να στεγαστούν το Εργαστήρι Πληροφορικής και Εικαστικών. 

Νικόλαος Δ. Παπαδόπουλος

Διευθυντής

 


 

 • Σας ενημερώνουμε ότι ως ημέρα συνεργασίας ορίζεται η πρώτη Τετάρτη και Παρασκευή κάθε μήνα, με έναρξη την 1η και 3η  Νοεμβρίου 2017. Εδώ θα βρείτε λεπτομέρειες  για τις ακριβείς ώρες και το χώρο υποδοχής για κάθε εκπαιδευτικό. 
 • Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις των Ομίλων καλύφθηκαν από τις πρώτες επιλογές των παιδιών. Σε κανέναν Όμιλο δεν χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί κλήρωση. Τα παιδιά θα λάβουν ενημερωτικό υλικό (ημερομηνία έναρξης, ώρα κλ.π.) από τις/τους υπεύθυνες/ους εκπαιδευτικούς κάθε Ομίλου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση βρίσκομαι στη διάθεσή σας.

Νικόλαος Δ. Παπαδόπουλος, Διευθυντής

 

Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση για την εισαγωγή των μαθητών στην Α' τάξη των Π.Δ.Σ.Π.Α. Μαρασλείου θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2017 και ώρα 13.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Μαρασλείου Διδασκαλείου. Είσοδος από Μαρασλή 4.

 • Για την εισαγωγή μαθητών στα Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. για περισσότερες πληροφορίες. Δείτε το ΦΕΚ εδώ .
 • Ηλεκτρονική πλατφόρμα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. για υποβολή αίτησης : https://www.iep.edu.gr/pps/ (από 28 Απριλίου έως και 19 Μαΐου 2017).
 • Υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας όπως αυτή έχει καθιερωθεί και είναι η 20η Μαρτίου εκάστου έτους και με αφορμή το αίτημα δημοτικών σχολείων του Δήμου Αθηναίων για πληροφόρηση σχετικά με το που μπορούν να απευθυνθούν οι γονείς για να διορθωθούν  τυχόν οδοντιατρικά ή και ορθοδοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές, σας επισυνάπτουμε έναν οδηγό με οδηγίες για τις υπηρεσίες Προληπτικής Οδοντιατρικής Α/θμιας φροντίδας υγείας του Υπουργείου Υγείας το οποίο μπορεί να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του εκάστοτε σχολείου και να ενημερωθούν οι γονείς με αυτό τον τρόπο.
Το έγγραφο αυτό έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν κατευθύνει τους γονείς σε συγκεκριμένο υποκατάστημα. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
  
 • Δυο βραβεία  για το Δημοτικό σχολείο μας

  Συγχαρητήρια στους μαθητές  του Εικαστικού Ομίλου Μαρασλείου  (σχολικό έτος 2016-2017) οι οποίοι με τις δημιουργίες τους στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «ένα μήλο την ημέρα? το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» κέρδισαν το πρώτο βραβείο  στην κατηγορία ομαδικό εικαστικό έργο και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία ατομικό εικαστικό έργο. περισσότερα...

Πρόσκληση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

 • Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες ντυθήκαμε με τις αποκριάτικες στολές μας  και γιορτάσαμε την Αποκριά!  Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Πανεπιστημίου Αθηνών για τη συμβολή του και σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή!
 • Αποτελέσματα συμπληρωματικής κλήρωσης για την πλήρωση κενών θέσεων στα Π.Δ.Σ.Π.Α. Μαρασλείου στις 20 Ιανουαρίου 2017.
 • Χριστούγεννα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

  Μουσική εκδήλωσηΠαρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 Αίθουσα του Βωμού Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την Ελλάδα και την Ευρώπη με το Χορωδιακό και Ορχηστρικό Σύνολο του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο).Μουσική διεύθυνση: Ελένη Αναστασιάδου & Παναγιώτα Γκόφα\

           Απαραίτητη η προμήθεια εισιτηρίου του μουσείου

          Για το  πλήρες Δελτίο Τύπου του Μουσείου, εδώ.

 • Ξεκίνησε και φέτος η λειτουργία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Σχολείου μας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να ενημερωθείτε για τη λειτουργία της αλλά και τις φετινές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις μας.

 • Το ΕΠΕΣ των Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο)  σας προσκαλεί στο εργαστήριο με θέμα "Diversity and Inclusion" που θα πραγματοποιηθεί στο 1ο 12/θέσιο ΠΔΣΠΑ την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, ώρα 15.00-18.00 (Πρόσκληση).
 • Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας το υλικό (δείτε εδώ) της Παιδαγωγικής Συνάντησης του Συμβούλου κ. Πήλιουρα.
 • Σημαντική ανακοίνωση: Η διαδικασία εγγραφών στους Ομίλους ολοκληρώθηκε.
 • Επιτυχίες στο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας
 Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που βραβεύτηκαν στο 10 Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Η τελετή απονομής βραβείων του 10ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ τάξης και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων της Α΄ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, Η βράβευση των μαθητών θα γίνει τμηματικά το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, από τις 9.00 π.μ. έως τις 10.40 πμ στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος Κατεχάκη). Δείτε τη λίστα των ονομάτων και πληροφορίες για την εκδήλωση.
 • Δείτε εδώ πληροφορίες σχετικά με Μαθητικούς Ομίλους που θα λειτουργήσουν στο Σχολείο μας. 
 • Ανακοίνωση

Σε συνέχεια της σχετικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, το ΕΠ.Ε.Σ. των Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρασλείου  ανακοινώνει τον αξιολογικό πίνακα των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν υποψηφιότητα για απόσπαση κατά το σχ. έτος 2016-17.
Για να δείτε τον πίνακα πατήστε εδώ .
Σημειώνεται ότι, καθώς δεν έχει απαντηθεί το αίτημα σχετικά με την πρόταση πιλοτικής διεύρυνσης ωρολογίου προγράμματος των ΠΔΣΠΑ Μαρασλείου, ο πίνακας αναρτάται με επιφύλαξη για τον τελικό αριθμό των προς απόσπαση
εκπαιδευτικών.
Υπενθυμίζεται ότι υποβολή ενστάσεων μπορεί να γίνει μέχρι την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016.

Το ΕΠ.Ε.Σ. του ΠΔΣΠΑ Μαρασλείου

 • Αποσπάσεις σχολ. έτους 2016-17:

  Η Υποβολή των αιτήσεων για αποσπάσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχολικό έτος 2016-17 και των αντίστοιχων εγγράφων θα γίνει σε συνεργασία με το ΙΕΠ.

  Για να δείτε τις Προσκλήσεις για αποσπάσεις και για την Υποβολή Αίτησης και δικαιολογητικών πατήστε εδώ: https://iep.edu.gr/services/mitroo/login.php .

Πίνακες κενών θέσεων  

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Έντυπη αίτηση απόσπασης

 •  Ανακοίνωση για την κλήρωση από το Ε.Π.Ε.Σ. Μαρασλείου

Η διαδικασία της κλήρωσης των υποψηφίων μαθητών/τριών που πρόκειται να φοιτήσουν το σχολικό έτος 2016-2017 στην Α' τάξη των Π.Π.Σ. Μαρασλείου, θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Μ.Δ.Δ.Ε. (Μαρασλή 4), την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στις 12.00.

?ρα προσέλευσης γονέων και κηδεμόνων, 11.45-12.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Π.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17 - AΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Πιστοποιητικό γέννησης (από το σχολικό έτος 2016-17 και εφεξής, για την εγγραφή των μαθητών στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται αυτεπάγγελτα από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος του Υπουργείου.)

2. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (π.χ: Λογαριασμός ΔΕΗ, ΔΕΥΑΠ, ΟΤΕ ή άλλης εταιρείας τηλ., μισθωτήριο κλπ)

4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ( Α.Δ.Υ.Μ ). Το σχετικό έντυπο θα το προμηθευτείτε από το Δημοτικό Σχολείο ή  μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

5. Αίτηση εγγραφής την οποία παραλαμβανέτε από το Σχολείο ή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ .

6. Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου.

Οι αλλοδαποί μαθητές εγγράφονται στην Α΄ τάξη προσκομίζοντας πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο, καθώς και όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 12.00 - 13.00 καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες έως την 21η Ιουνίου στο γραφείο της Διεύθυνσης, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της κλήρωσης.

Η Διευθύντρια του Σχολείου,

Γεωργία Πολυζώη

 • Σχετικά με την εισαγωγή μαθητών στην Α'τάξη Π.Π.Σ. ΜΑρασλείου

Τα Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Μαρασλείου δε διαθέτουν Νηπιαγωγείο. Στην προκειμένη περίπτωση, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που ξεκινούν να υποβάλλονται, αφορούν αποκλειστικά τα παιδιά τα οποία θα φοιτήσουν  στην Α' τάξη το σχολικό έτος 2016-2017.

Γεωργία Πολυζώη, Διευθύντρια

 • ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σας καλούμε  στη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στα σχολεία μας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15-4-2016 (ΩΡΑ 15.00-18.00). Η διαδικασία της αιμοδοσίας πλαισιώνεται από ένα αφιέρωμα στην Ιστορία της μικρής Σαντάκο Σασάκι, με

-Τραγούδια από το Χορωδιακό και Ορχηστρικό Σύνολο Μαρασλείου γιατί η Μουσική ...κυλάει στο αίμα μας! (Υπεύθ. εκπαιδευτικοί : Ελένη Αναστασιάδου - Νικολέττα Χαραλαμποπούλου) (15:15)

-Εργαστήρι Origami για παιδιά, που δημιουργούν για να φωνάξουν, ?Αυτή είναι η φωνή μας, αυτή είναι η προσευχή μας Ειρήνη στον Κόσμο?, με τη εκπ/κό Δ. Παντοπούλου, υπεύθυνη του Μαθητικού Ομίλου Origami: Μια Τέχνη για το Μυαλό και την Ψυχή (16:00).

 • Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων

Το Σχολείο μας ανταποκρίθηκε άμεσα και με επιτυχία  στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων για τους πρόσφυγες και μετανάστες των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Δείτε την ευχαριστήριο επιστολή του Περιφερειακού Διευθυντή Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου κ. Αριστείδη Καλάργαλη. 

Ευχαριστούμε με τη σειρά μας όλους εσάς για την συμμετοχή σας!

 


 


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

εγώ προσωπικά και οι εκπαιδευτικοί των  Σχολείων μας σας ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική
χρονιά.
Φέτος, το σχολείο μας θα λειτουργήσει ως Ενιαίου Τύπου Ολοήμερο Σχολείο και, σύμφωνα με τις δικές σας δηλώσεις, έχουν ήδη δημιουργηθεί 6 συνολικά τμήματα Ολοήμερου Προγράμματος.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε άμεσα και τους Μαθητικούς Ομίλους , που θα λειτουργήσουν μετά τη λήξη του πρωινού ωραρίου, δηλαδή στις 13.15. Οι Μαθητικοί Όμιλοι είναι θεματικοί και έχουν δίωρη ή τρίωρη διάρκεια (η αποχώρηση μαθητών προβλέπεται κοινή και αντίστοιχη με τις αποχωρήσεις του Ολοημέρου, δηλαδή στις 15.00 ή στις 16.00).

Θα χαρούμε να συμμετάσχετε σε όλες τις
κοινές δράσεις και ευελπιστούμε στην
αρωγή και τη συνεργασία σας.

Η Διευθύντρια του 1ου 12θέσιου
Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου
Πανεπιστημίου Αθηνών,

Γεωργία Πολυζώη


Παλαιότερες ανακοινώσεις

περισσότερα....


 

 Άλλες δράσεις

    

        

    

   


 

 Επικοινωνήστε μαζί μας!

Διαβάστε Γενικά για το σχολείο μας...

Διεύθυνση: Μαρασλή 4, 10676, Αθήνα

Τηλ.: 2107210835
Fax : 2107210835
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παλαιά ιστοσελίδα: http://blogs.sch.gr/2dimmara/

Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων: http://depps.minedu.gov.gr/