Η Βιβλιοθήκη μας

 

Αγαπητά μας παιδιά

 

Ήρθε η στιγμή ν’ ανοίξει η σχολική μας βιβλιοθήκη για τη φετινή σχολική 2018-2019.

 

Με πολύ χαρά σας περιμένουμε από τις 31 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στο 1ο διάλειμμα να έρθετε και να ταξιδέψετε μέσα από τις σελίδες των νέων βιβλίων που θα διαλέξετε να διαβάσετε.

 

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν όμορφες δράσεις, διαγωνισμοί, επισκέψεις συγγραφέων, παιχνίδια κρυμμένου μουσικού θησαυρού και όχι μόνο!

 

3ος Διαγωνισμός Φιλαναγνωσίας: Με αφορμή το έτος Μαθηματικών θα πραγματοποιηθεί ο φετινός μας διαγωνισμός με θέμα: «Μουσική και Μαθηματικά»

 

Οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού και οι προϋποθέσεις

 

θα ανακοινωθούν το Δεκέμβριο 2018.

 

Οι υπεύθυνες της σχολική βιβλιοθήκης

 

Ελένη Αναστασιάδου, Σοφία Σιμιτζόγλου

Η βιβλιοθήκη μας αποτελείται απο μεγάλη ποικιλία βιβλίων για παιδιά και ενήλικες. Λειτουργεί και ως δανειστική από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και τους δασκάλους των Τάξεων.

Προσωρινά στεγάζεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας.

Σημαντικές πληροφορίες:

  • Κάθε μέλος της βιβλιοθήκης θα έχει τη δική του κάρτα μέλους.
  • Μην ξεχάσετε να ζητάτε τις δανειστικές καρτέλες καθώς και την κάρτα  εντυπώσεων όπου περιμένουμε με ανυπομονησία να σχολιάσετε το βιβλίο που διαβάσατε.
  • Οι κάρτες εντυπώσεων θα χρησιμοποιηθούν για να φτιάξουμε το δέντρο της ανάγνωσης όπου θα κάνετε τις δικές σας προτάσεις στους συμμαθητές σας!
  • Αν ξεχάσατε κάτι, μπορείτε να ζητάτε πληροφορίες από την κ. Σοφία Σιμιτζόγλου και την κ. Ελένη Αναστασιάδου καθώς και από τους υπεύθυνους μαθητές της βιβλιοθήκης της τάξης ΣΤ1.