Η Βιβλιοθήκη μας

Η βιβλιοθήκη μας αποτελείται απο μεγάλη ποικιλία βιβλίων για παιδιά και ενήλικες. Λειτουργεί και ως δανειστική από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και τους δασκάλους των Τάξεων.

Προσωρινά στεγάζεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας.

Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις της Βιβλιοθήκης από την ιστοσελίδα μας!

   

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ

(1ο και 2ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ)

Σημαντικές πληροφορίες:

  • Κάθε μέλος της βιβλιοθήκης θα έχει τη δική του κάρτα μέλους.
  • Μην ξεχάσετε να ζητάτε τις δανειστικές καρτέλες καθώς και την κάρτα  εντυπώσεων όπου περιμένουμε με ανυπομονησία να σχολιάσετε το βιβλίο που διαβάσατε.
  • Οι κάρτες εντυπώσεων θα χρησιμοποιηθούν για να φτιάξουμε το δέντρο της ανάγνωσης όπου θα κάνετε τις δικές σας προτάσεις στους συμμαθητές σας!
  • Αν ξεχάσατε κάτι, μπορείτε να ζητάτε πληροφορίες από την κ. Σοφία Σιμιτζόγλου και την κ. Κωνσταντίνα Ζηκούλη  καθώς και από τους υπεύθυνους μαθητές της βιβλιοθήκης της τάξης ΣΤ2.

 

 

Βιβλιοθήκη Μαρασλείου

Ανακοίνωση 

Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας θα κλείσει για φέτος την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας επιστρέψετε τα βιβλία που έχετε δανειστεί μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και για την φετινή δημιουργική μας συνεργασία και να ευχηθούμε για το καλοκαίρι...

«Καλά ταξίδια με όμορφα βιβλία!»

Οι υπεύθυνες της Βιβλιοθήκης

Σοφία Σιμιτζόγλου

Κωνσταντίνα Ζηκούλη