ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1ο 12/ΘΕΣΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ Δ.Σ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ)

 

Αθήνα, 23.01.2018  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνω ότι στο πλαίσιο ΚΥΑ (24001/ΦΕΚ 1449, ΤΕΥΧΟΣ Β’, 14 Ιουνίου 2013) που έχει υπογραφεί από τους αρμόδιους υπουργούς για «Μεταφορά μαθητών δημόσιων σχολείων από τις Περιφέρειες», όσοι από τους μαθητές/μαθήτριες του σχολείου μας επιθυμούν και χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς για την μετακίνησή τους από το σπίτι τους προς το σχολείο και αντίστροφα, μπορούν να εκδώσουν «ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ», αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.

Θα πρέπει για κάθε μαθητή/τρια, να προσκομισθούν στη διεύθυνση του σχολείου μέχρι 09/02/2018, και ώρες: 9:00-11:30 π.μ. (ή σε κλειστό φάκελο στη τσάντα του παιδιού) τα εξής:

  1. φωτοτυπία εγγράφου που πιστοποιεί τον αριθμό ΑΜΚΑ κάθε μαθητή
  2. φωτογραφία κάθε μαθητή (να γράφει το όνομά του από την πίσω πλευρά της φωτογραφίας)
  3. εκτύπωση των Εντύπων Προσωποποίησης με «QR Code» από το www.athenacard.gr
  4. δύο ευρώ (2 €) ανά μαθητή/τρια που απαιτούνται για την έκδοση και προσωποποίηση κάρτας για δωρεάν μεταφορά μαθητών από τη Περιφέρεια Αττικής με ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
  5. Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) στην οποία να αναγράφεται ότι «ο μαθητής/τρια …(ονοματεπώνυμο παιδιού).. που φοιτά στο 1ο 12/Θ Πειραματικό Δ.Σ. Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο) μετακινείται από και προς το σχολείο αποκλειστικά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Οι μαθητές/τριες που φοιτούν στο 3/θέσιο και στο 1/θέσιο θα καταθέσουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στη διεύθυνση των σχολείων τους.

 

Νικόλαος Δ. Παπαδόπουλος

Διευθυντής