ΝΕΑ

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τιμά το θεσμό του Δημόσιου Σχολείου

Στις 28 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση υπό την οργάνωση δύο Ιδρυμάτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού «η Αγία Φιλοθέη», παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, Προέδρου των Ιδρυμάτων, με κεντρικό άξονα την τιμή προς το Δημόσιο Σχολείο.

Στο πλαίσιο αυτό τιμήθηκαν πέντε σχολεία της Αττικής, μεταξύ των οποίων και το Μαράσλειο. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η Διευθύντρια  του 1ου 12θέσιου ΠΔΣΠΑ (Μαράσλειο), κα Γεωργία Πολυζώη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, ο Σχολικός Σύμβουλος και μέλος του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου των Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Μαρασλείου, κος Παναγιώτης Πήλιουρας, και η Υποδιευθύντρια του 1ου 12θέσιου ΠΔΣΠΑ (Μαράσλειο), κα Ερατώ Παλαιολόγου. 

Τραγούδια και κάλαντα ακούστηκαν από τα παιδιά του Μαθητικού Ομίλου "Χορωδιακό και Ορχηστρικό Σύνολο Μαρασλείου" και τις υπεύθ. εκπαιδευτικούς του Ομίλου κα Ελένη Αναστασιάδου, Καθηγήτρια Μουσικής, και κα Παναγιώτα Γκόφα, Δασκάλα.

   

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση :http://www.romfea.gr/ekklisia-ellados/12822-o-arxiepiskopos-ieronumos-tima-to-thesmo-tou-dimosiou-sxoleiou