ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Π.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17 - AΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Πιστοποιητικό γέννησης (από το σχολικό έτος 2016-17 και εφεξής, για την εγγραφή των μαθητών στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται αυτεπάγγελτα από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος του Υπουργείου.)

2. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (π.χ: Λογαριασμός ΔΕΗ, ΔΕΥΑΠ, ΟΤΕ ή άλλης εταιρείας τηλ., μισθωτήριο κλπ)

4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ( Α.Δ.Υ.Μ ). Το σχετικό έντυπο θα το προμηθευτείτε από το Δημοτικό Σχολείο ή  μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

5. Αίτηση εγγραφής την οποία παραλαμβανέτε από το Σχολείο ή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ .

6. Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου.

Οι αλλοδαποί μαθητές εγγράφονται στην Α΄ τάξη προσκομίζοντας πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο, καθώς και όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 12.00 - 13.00 καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες έως την 21η Ιουνίου στο γραφείο της Διεύθυνσης, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της κλήρωσης.

Η Διευθύντρια του Σχολείου,

Γεωργία Πολυζώη